Podziękowania dla zespołu

Kunena
Forum Kunena jest projektem open source, który wymaga poświęcenia i osobistego czasu wielu użytkowników. Ta wersja forum Kunena powstała dzięki wkładowi wymienionych zapaleńców:
Zespół Kunena chciałby podziękować społeczności za jej pomoc i wsparcie. Doceniamy ciężką pracę wszystkich, którzy tłumaczyli Kunena na inne języki. Co więcej, chcielibyśmy podziękować wielu członkom www.kunena.org, byłym i obecnym, którzy swoim wkładem pomogli stworzyć tę wersję bardziej stabilną i bezbłędną.
Aby powrócić na forum kliknij tutaj
Prawa autorskie © 2008 - 2013 Kunena, Licencja: GNU GPL
Time to create page: 0.079 seconds

Najnowsze komentarze

  • Bigos staropolski, najlepszy !

    Piotr 30.03.2018 16:05
    W istocie jesteś zdecydowanie nieskromna :) Po długich poszukiwaniach w internecie przepisu na "just ...
     
  • Chłodnik ogórkowy

    Dominika 12.02.2018 13:37
    Ja zawsze stawiam na imprezę jako zagryzkę warzywny mix. Party Mix od Ole to idealna przekąska na ...
     
  • Najlepszy makowiec zawijany mojej Babci !

    lidia 17.12.2017 15:47
    czy makwiec pieczemy w pergaminie
     
  • Aromatyczny rosół z gęsi i indyka

    lidia 17.12.2017 15:37
    uwielbiam rosoly. ten wyglada apetycznie, jednak mysle ze proporcja miesa w stosunku do 2.5l wody sa ...
     
  • Dorsz w occie

    Marzena 06.10.2015 07:56
    a jak przygotować do słoika?

Obserwuj Kuchnię Haim

na

Instagram