Odwiedza nas 59 gości oraz 0 użytkowników.

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top blogi

zBLOGowani.pl

Odszukaj.com - przepisy kulinarne

 

Durszlak.pl

POLECAMY

Profesjonalne strony internetowe

już od 400,00 zł

_______________________

Art4You Rzeźba w Drewnie

Rzeźby drewniane

_______________________

Dystrybutor maszyn ogrodniczych 

_______________________

Kancelaria radcy prawnego Tczew

_______________________

MATERIAŁY Z SIECI ZA DARMO

 

 

Kaszanka z grilla

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
Kaszanka z grilla - 5.0 out of 5 based on 2 votes

 

 

Choć pierwszy weekend majowy nie był zbyt ciepły, było małe grillowanie.

Z racji tego, że teraz znów z dnia na dzień ma się coraz bardziej ocieplać, może zechcecie skorzystać z mojego przepisu na kaszankę z grilla.

Przepis banalnie prosty, kaszanka z grilla to jedynie, kaszanka (oczywiście ;) ), cebula oraz klasyczna przyprawa do grilla (zawsze używam Prymat lub Kamis).

Na każde grillowanie, kaszankę przygotowuje mój Mąż, taka to już nasza tradycja ;-)

 

 

Składniki na 6 porcji:

- 6 szt kaszanki

- 1 duża cebula

- przyprawa do grilla klasyczna

- folia aluminiowa

 

 

Folię odrywamy po kawałku i rozkładamy błyszczącą stroną do góry. Kładziemy kaszankę oraz cebulę pokrojoną w półtalarki. Całość posypujemy przyprawą do grilla.

 

Folię zawijamy najpierw na środku,

potem boki do środka, powstanie nam paczuszka.

 

Grillujemy przez ok 20-25 minut z obu stron.

 

 

Pychota !!!

 

 

 

 

Komentarze   

gin
0 #1 gin 2014-05-06 16:23
Nigdy nie jadłam kaszanki z grilla, zaciekawiłaś mnie :)

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Najnowsze komentarze

  • Bigos staropolski, najlepszy !

    Piotr 30.03.2018 14:05
    W istocie jesteś zdecydowanie nieskromna :) Po długich poszukiwaniach w internecie przepisu na "just ...
     
  • Chłodnik ogórkowy

    Dominika 12.02.2018 12:37
    Ja zawsze stawiam na imprezę jako zagryzkę warzywny mix. Party Mix od Ole to idealna przekąska na ...
     
  • Najlepszy makowiec zawijany mojej Babci !

    lidia 17.12.2017 14:47
    czy makwiec pieczemy w pergaminie
     
  • Aromatyczny rosół z gęsi i indyka

    lidia 17.12.2017 14:37
    uwielbiam rosoly. ten wyglada apetycznie, jednak mysle ze proporcja miesa w stosunku do 2.5l wody sa ...
     
  • Dorsz w occie

    Marzena 06.10.2015 05:56
    a jak przygotować do słoika?

Obserwuj Kuchnię Haim

na

Instagram